Наставникът на Царско село Любослав Пенев изрази недоволството си от загубата на отбора му от Етър с 0:1. Пенев похвали старанието на Етър за условията на терена, след като във вчерашния ден обилен сняг се изваля на „Ивайло”, но Пенев акцентира, че днес всичко е било нормално във Велико Търново.

„Не съм доволен, когато губя мачове. Максималист съм и искам да печелим. Ако не се случи, да ги губим по различен начин. На първо четене, допуснахме тактически грешки, които доведоха и до гола и друга ситуация. Другият момент – нашият отбор трябва да бъде много концентриран пред вратата на опонента. Създаваме много положения, днес греда. Не вкарваме ли голове не можем да чакаме победа”, коментира Пенев.

„Нищо общо с вчерашните условия. Доволни сме всички, няма контузии. Домакините перфектен стадион. Трябва да видя червеният картон. Оттук виждам, че няма. Има страничен съдия и главен, които трябва да се произнесат. Много претенции ми се струва, че имат и двата отбора към главния съдия. Има хора, които да си го оценят кога и как взима решенията”, завърши Любослав Пенев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.