Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев остана много доволен от спечелената точка срещу шампиона Лудогорец на снежния терен в покрайнините на София. 

53 снимки

„По принцип съм си в добро настроение, няма значение, че съм леко мрачен и не се усмихвам. Доволен съм от мача. Беше време е за мъже, показахме характер и желание за победа, мъничко не ни достигна. Равностоен двубой и двата отбора искаха да спечелят мача“.

„Да не им стане навик на момчетата, но добре се справят на тренировъчния процес. Няма значение срещу кого играем. Тренираме добре и играем добре. Ще имаме почивка, в която ще има неща, които ще трябва да се коригират. Убеден към, че в следващите четири мача ще завършим на добро ниво. Ще направим една добра подготовка“.

„Не казвам на какъв пост ще търсим. Ние ще завършим първенството с тези футболисти. Трябва да се подготвим за предстоящите мачове. Плановете трябва да се реализират“.

„Той (Мартин Кавдански) е опитен, има качества, играе добре и знае да се позиционира. Той има повече голове от нашите нападатели взети заедно. Това е факт. Нападателите трябва а взимат пример от него“.

„Много добре ще се справяме. Ние не се плашим, ние не подценяваме абсолютно никого. Ние изграждаме и го затвърждаваме, дори на снега днес. Предстоят важни и интересни мачове. Имаме прекрасна база, така че това време не ни плаши“.

„Пожелавам на Ясен Петров успех. Започва с три тежки мача, за много кратък период от време. Надявам се да успеем да печелим точки и да вървим нагоре като национална селекция“, заяви Пенев.