Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев сподели след равенството с Лудогорец (1:1) в София, че тимът му е „тежък и сложен” съперник за всеки друг тим от шампионата, а не само за шампионите.

„Мисля, че сме сложен и тежък съперник за всеки един друг отбор от нашето първенство. Това го показваме и доказваме на терена. Играхме на по-тежък терен, просто такива са условията в този ден, и ние показахме, че изграждаме стил, отборът има почерк и това е, което ме радва. Продължаваме по програма. Получи се добър мач, качествен мач. И двата отбора искаха победата, в крайна сметка взехме по една точка. Получи се добър, стойностен мач за мен. Видях хубави неща, но видях и такива, които трябва да коригираме през предстоящите две седмици и половина, докато националите имат своите тежки мачове”, сподели Пенев.

„Нямаше спор със съдията. Имаше една ситуация, в която ми показа жълт картон. Аз нямам проблем да ми покаже жълт картон, но аз просто влязох да подам топката, за да се изпълни фала. Каза ми да изляза навън и ми показа картон. За мен не е нормално”, каза още той.