Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев коментира след края на мача победата над Етър с 3:0. Пенев призна, че отборът му е бил по-силен преди гостите да останат с човек по-малко и това си пролича, че не му се е понравило много.

„Бяхме по-силни, докато не изгониха човек от Етър. След това, сякаш бяха по-силни от нас. Честитих им на момчетата, ама така не може. С човек повече сме. Това е на юруш, а не футболът, който тренирахме. След изгонването на играча на Етър, малко махленска работа. Утре ще се случи такъв мач при други обстоятелства, резултат. Може да губим, хикс. Трябва да играем разумно с главата”, започна Пенев.

Антон Узунов
39 снимки

„Това е моето мнение за мача. Това, което тренираме, се получи. Обективен съм. Когато е добре, добре. Когато е зле, зле. Правим си трудни нещата, да. Нов сезон е и не мислим за предния. Започнахме добре и сме доволни. Някои момчета си тръгнаха, дойдоха други – продължаваме да работим, това е”, продължи той.

„Рано е да правим сравнения с предния сезон. Ние сме може би отборът от А група, който почива най-малко. Това е първия кръг. Ще видим какво предстои”, завърши Любо Пенев.