Наставникът на Царско село Любослав Пенев бе доста „мек” след загубата на отбора му от Дунав с 0:1. Пенев окачестви мача с русенци като възможност да се даде шанс на „следващата генерация футболисти” и също така призна, че мачът със Септември, идната събота, е с особена важност.

15 снимки

„Не е фатално поражението. И двата отбора знаем, че се класираме за баражите. За нас по-важният мач е този в събота, така се определя програмата. Децата направиха добър мач. Справиха се с напрежението и отговорност и с поставените задачи, което е важно. Някои не бяха играли, но това е следващата генерация, трябва да даваме път, когато е удобно”, започна Пенев.

„Важно е, че основните футболисти почиваха. Имахме наказани, двама с картони и трябваше да се предотврати. Излизаме с голямо настроение и очакваме този важен мач в събота. Всичко, което беше планирано, се случи. Септември има промени, но в никакъв случай не трябва да ги подценим. Ако някой подцени съперника, ще му изиграе лоша шега”, продължи Пенев.

„Оптимист съм, момчетата са в добро настроение и форма и очаквам добър резултат”, завърши Любо Пенев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.