Наставникът на Царско село Любослав Пенев остана за пореден път много доволен от солидната игра в защита на неговия тим, който отново не допусна гол при нулевото равенство при гостуването на Ботев Пловдив. 

Пенев не пожела да назове евентуалният заместник на напуснали Уесли Ната, като подчерта, че и в следващия мач на тима срещу Ботев Враца целта ще е само една - победата. 

„Продължаваме да печелим точки и продължаваме да не допускаме голове. Това не е малко, доволен съм. Важното е, че по време на мача реагирахме добре на всяка ситуация и стояхме добре. Ние не сме фаворити, но продължаваме да печелим точки и да не допускаме голове“, започна специалистът.

„Работата в зашита винаги е ключова, имахме ситуации и пред другата врата. И двата отбора имаха и своите шансове, може би можеше да сме по-смели. Не искам да коментирам сбиването накрая мача“.

„Ще ви изненада кой е заместникът на Ната. Предпочитам да не коментирам на този етап“.

„Ние излизаме да побеждаваме всеки мач, така че и в мача с Ботев Враца това няма да се промени. Дали ще се случи е друг въпрос“, завърши колоритният Любо Пенев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.