Дебютиралият начело на Царско село Любослав Пенев сподели, че е доволен от играта на тима му. Той сподели, че отборът му е заслужавал повече победата от Славия.

„Ще започна с думи за моя отбори ще завърша с тях. Изнесохме добър и силен. Доволен съм от момчетата, но само от резултата не съм. Създадохме три или четири ситуация в повече от Славия. Ще се тренира и ще подобрим нещата. Не един пропуска, а са 14. Заслужавахме да спечелим мача и да прибавим три точки, но това е футбола - игра на голове. Поздравявам Славия, но бяхме подобрият отбор“, заяви Пенев.

„Солиден футбол, игра и положително съм настроен след месец работа. Продължаваме да работим. Обичам футбола и не ме притеснява нищо. Добър отбор заварих, с качествени футболисти и колектив, което е много важно. Продължаваме да надграждаме“, добави още той.

„Времето е колкото и за другите. Не се оплаквам. Надграждаме и продължаваме напред. Много добра игра, повтарям се, но е така. Работата за мен е една и съща. Не подценявам нито един клуб. Максималист съм. Професионалист. Нямам забележка. Много малко отбори разполагат с такава база. Може би са два или три в България. Стараем се да подобряваме. Имаме сили да останем в елита. Но много бързо ще започне следващия шампионат и ще направим по-бързо селекцията, за да отиде нивото ни още на по-високо ниво. Ситуацията е еднаква за всички. Работим както за този, така и с перспектива за следващия сезон. Който се адаптира по-бързо ще излезе краен победител“, заяви Пенев.