Лудогорец гостува на Царско село в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е днес от 15:00 часа в София и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT. В Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата.

Шампионите идват в столицата с амбицията да постигнат разгромна победа, с която да направят поредна крачка към титлата. „Орлите” стигнаха до два трудни успеха над Ботев Враца и Левски с по 2:1, дошли с голове на Пиерос Сотириу в края на мачовете.

Разградчани са в серия от 6 поредни победи през пролетта под ръководството на Анте Шимунджа.

Лудогорец има аванс от 8 точки на върха във временното класиране пред втория ЦСКА. Именно срещу „червените” Царско село спечели единствената си точка след подновяването на първенството. „Царете” хвърлиха бомбата в миналия кръг и стигнаха до 0:0 на „Българска армия”. Въпреки това отборът на Стефано Макопи е твърдо последен и може да се надява само на чудо, за да се спаси.

„Орлите” нямат да могат да разчитат на последните си две нови попълнения – Тиаго и Дени Групер, които все още не са картотекирани. Аут за мача е и Шакил Пинас, който лекува контузия.