Лудогорец приема Царско село в пореден мач от 11-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на „Хювефарма Арена“ е от 17:30 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн по PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще може да проследите всичко най-интересно от двубоя в Разград.

Двата тима вече са с нови треньори, след като Станислав Генчев зае мястото на Валдас Дамбраускас, а Любослав Пенев се завърна начело на „царете“, заменяйки Антони Здравков.

Лудогорец няма да може да разчита на трайно контузените Вандерсон и Каули Оливейра, а Алекс Сантана ще бъде до последно под въпрос за двубоя.

Валдас Дамбраускас окончателно прекрати договора си с разградчани и усилено е спряган със завръщане в Хърватия.

По време на паузата за националните отбори „орлите“ направиха равенство 2:2 срещу втородивизионния Янтра Габрово.

В последните дни се появи информация, че германския Волфсбург проявява интерес към Кирил Десподов. Представител на „вълците“ е наблюдавал крилото по време на мача на националния тим срещу Северна Ирландия.

От своя страна за Царско село се завръща Христо Попадийн, който изтърпя своето наказание.

По време на паузата столичани отстъпиха с 0:2 от Локомотив Пловдив в контрола, която бе и последния мач на Антони Здравков начело на тима.

Последният двубой на Любослав Пенев като треньор на Царско село бе именно срещу Лудогорец, когато двата завършиха при равенство 1:1.

„Царете“ не успяха да подпишат договор с Жуниор Мапуку, който тренираше с тима и участва в контролата срещу „черно-белите“, но в крайна сметка конгоанецът подписа със Славия.