С любопитен сблъсък между най-резултатната атака и най-добрата защита се рестартира сезонът в родното ни първенство. Шампионът Лудогорец посреща Царско село в мач от 9-ия кръг на efbet Лига. Срещата на "Хювефарма Арена" е от 17:45 часа и ще можете да я гледате пряко по DIEMA SPORT, както и да следите минута по минута с Gong.bg.
 
В лагера на домакините Мавис Чибона е с коронавирус и е изолиран от своите съотборници.
 
В рамките на следващите 3 седмици Лудогорец ще изиграе три двубоя от груповата фаза на Лига Европа. Талеб Тауата не бе картотекиран за мачовете от турнира и по всяка вероятност ще се раздели с отбора, но пък последните две нови попълнения на "орлите" - Жозуе Са и Кирил Десподов са готови да се включат на пълни обороти.
 
Междувременно, в лагера на гостите приветстваха обратно завърналия се Густаво Карбониери, както и Стефан Христов, който претърпя операция. Васил Божинов се раздели с "царете" и ще продължи кариерата си във втородивизионния Хебър Пазарджик.
 
По време на паузата софийския клуб изигра контролна среща с Миньор Перник, завършила 1:1, и подписа с юношата на Левски - Християн Чипев.