Временният треньор на Славия Мартин Кушев бе доволен от постигнатия успех над Царско село с 1:0.

Антон Узунов
72 снимки

„Дългоочаквана победа. Всички я искахме след резултатите, които записахме от началото на сезона. Имаше много борба и от двата отбора. Царско село също имаше положения, но ние успяхме да реализираме“, заяви Кушев.

„Като цяло контролирахме мача. Царско село играеше през първолто полувреме повече на контраатака, но не съм аз човека, който да коментира играта им. Момчетата тренираха сериозно и напълно заслужено се поздравиха с успеха. Добре развита атака по фланга и центриране на ниво. Няма значение кой ще е футболистът, който ще попадне в такава ситуация, а е важното да е концентриран и да вкара“, добави още той

„Притеснява ни, че на статични положения има много пропуски. Трябва да има повече концентрация. Тренираме и продължаваме напред. Според мен имаше психологическо затормозяване в момчетата. Не е приятно да тръгнеш с една точка от седем мача. Има напрежение. Виждам го на терена, затова има страх и припряност на терена, но с победите всичко ще си дойде на мястото. За мен е много важен успеха. Дойде тъкмо навреме. Отборът си го заслужи. Всички, които работим тук искаме да продължим да побеждаваме“, добави още Кушев.