Вратарят на Царско село Михаил Иванов се възползва по най-добрия начин от травмата на титуляря Джони Пласид. Иванов не допусна гол във втори пореден мач, но този път отборът му не спечели. Пред журналистите след той говори за мача с Монтана, как се чувства в отбора и с какво настроение очаква гостуването на Левски.  
"Създаваме немалко положение, но ни липсва рутина и късмет пред гола. Срещу Монтана беше задължително да спечелим, защото 20 минути играхме с двама души повече.
 
Има нови момчета, които още се адаптират, но сме на добър път. Според мен днес играхме по-добре от мача с Етър, но не успяхме да вкараме. Мач с мач не си приличат и футболът затова е хубав. Съобразяваме се с другите отбори, но търсим нашия стил и да не се влияем. 
 
Обстановката в Царско село е чудесна, базата е превъзходна, имаме всичко. Господин Пенев ни държи будни, постоянно изисква от нас и съм сигурен, че ще имаме успехи. С Джони Пласид имаме приятелска конкуренция, егото е оставено настрана. И двамата искаме да защитаваме изборите на треньорите по най-добрия начин.
 
Детските години съм прекарал на Герена и се радвам, че ни предстои мач с Левски. Въздухът там е специален, както каза един мой колега наскоро. Надявам се да стане добър мач", коментира Иванов.