Наставникът на Монтана Никола Спасов коментира пред журналистите представянето на своя отбор след равенството 0:0 с Монтана. 
"Предвид развитието на двубоя, съм доволен от точката. Ако моите футболисти се бяха държали по друг начин, можеше и да спечелим. За червените картони сами са си виновни. 
Имахме ситуации пред вратата на съперника, дори и когато останахме с двама души по-малко. Липсва ни типичен  централен нападател, това е проблем за отбора. 
 
Нормално беше след почивката домакините да вдигнат оборотите, но ние ги улеснихме - първо Айтов се контузи, а след това дойдоха и червените картони. Иначе не играхме лошо - не позволихме на Царско село да играе, но нямахме точни удари.
 
На този стадион малко отбори ще взимат точки, сигурен съм. Поздравявам моите играчи, защото се раздадоха, издържаха физически и тактически се справиха. С много  воля и хъс задържахме нулевото равенство, а в послединте минути и късметът ни покри. 
 
Получихме много глупави картони, за мен това отношение е непростимо. Аз си го обясянвам със самочувствието от Втора лига. Правилата в елита много се промениха и някои още не са свикнали, играят първите си мачове", заяви Спасов.