Вратарят на Левски Николай Михайлов остана доволен от спечелените три точки при визитата на Царско село, но не и от условията за игра. Стражът на „сините” спечели приза за Играч на мача, запазвайки вратата си суха за успеха с 1:0.

„Много тежко беше, виждате какво е времето, теренът също. Голяма борба беше и от двата тима. Имахме шанс при определени ситуации, гредата също на няколко пъти бе мой помощник, но със задружни усилия успяхме да направим още една суха мрежа. Нямахме много положения, но днес бе по-добре от миналия път, особено в офанзивен план. Успяхме да отбележим един гол и той се оказа достатъчен. Сега се възстановяваме, защото цикълът е сгъстен. Концентрираме се за последния мач на „Герена” пред нашите фенове, трябва да направим всичко възможно, за да победим, за да можем да се концентрираме за последния мач от есенния дял”, сподели той.

„Чувствам се много добре, със защитата вече стиковаме нещата. Целият отбор се хвърли много в отбрана, естествено имаше и ситуации пред нашата врата, но се радвам, че запазихме суха мрежа. Ако гледаме напред, трите точки са много важни, защото тук е много негостоприемно теренче, ако така мога да кажа. Обстановката виждате каква е, няма фенове, няма нищо. Това за мен не е професионален мач, но както и да е – има и такива отбори. Изправяме се, бием, взимаме трите точки и се прибираме вкъщи, защото условията не са добри, няма какво да си кривим душата”, каза още Ники Михайлов.