Наставникът на Царско село Любослав Пенев остана доволен от своите възпитаници въпреки поражението с 0:1 от Славия на "Овча купел" в последен мач от седмия кръг на efbet Лига. Той отдаде поражението единствено на липсата на справедливост, тъй като отборът му е създал множество ситуации, а съперникът е реализирал след само една.

Антон Узунов
72 снимки

"Липса на една много добра концентрация. Тези последни метри преди вратата. Несправедлив резултат с оглед на това, което показахме. Момчетата се стараха. Играха така както искахме. Без гол няма как да победим. Славия имаше една ситуация в края на мача и я вкараха. Това е. Имаме 6-7 положения, трябва да вкараме. Ще се трудим и ще се учим", започна той.

"Доволен съм от отбора. Казвам, че е несправедлив резултатът. 6-7 ситуации и си тръгваме със загуба след едно положение в края на мача за Славия", продължи Пенев.

"Ние сме в процес на организиране на отбора. Все още трансферният прозорец е отворен. Доволен съм от момчетата, но трябва да вкарваме голове, иначе не вървят на добре нещата", искрен бе треньорът.

"От всички съм доволен. Ще погледнем къде са грешките и ще продължим да работим. Трябва да затваряме мача, не да го дъвчим. Доволен съм, просто трябва да вкарваме гол", добави още легендата на българския футбол.