Наставникът на Царско село Любослав Пенев отново показа своя колорит след загубата от Черно море с 0:1 в последен мач от 21-ия кръг на efbet Лига.

Специалистът остана доволен от играта на своя тим през втората част, но не и през първото полувреме. Пенев се пошегува, че тимът му е „закъснял за мача”.

„Късметът си е късмет, но за да ни последва късметът,  трябва да си свършим  работата. Казах го на момчетата преди мача и на почивката. Изиграхме едно добро второ полувреме, но първото малко закъсняхме за мача. Това е, което видях”, сподели Любо Пенев.

„Закъсняхме за мача, това е истината. Аз не им спестявам нищо на момчетата. Това са конструктивни критики. От първата секунда, докато не свири края съдията, трябва да сме концентрирани.  Не успяхме да направим силни 90 минути минути.Ние не се отказваме от високите цели. Ние сме оптимисти, работата, която вършим е много добра. Концентрацията, психиката трябва да бъде на високо ниво от самото начало. Нямаме право да се изключваме”, допълни той.

„Не е лесно да се поддържа висока концентрация. Отборът не трябва да има две лица. Не може да имаме слабо и силно полувреме. Аз не съм разочарован, аз виждам къде са  пропуските на всички, както и моите. Не се отказваме. Гоним високите цели. Всичко минава през работа, и утре ще продължим да работим”, каза още Пенев.

Той не пожела да коментира решенията от днешния Изпълком на БФС.