Отборите на Царско село и Локомотив София откриват 12-ия кръг на efbet Лига. Двата тима се изправят един срещу друг днес от 17,15 часа на стадиона в комплекс „Царско село”. Двубоя може да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

В Gong.bg ще проследим развитието на срещата минута по минута. В сайта ни също може да намерите видео с всичко най-интересно от мача.

Големи проблеми има треньорът на Локомотив София Иван Колев преди днешния мач. Той няма да може да разчита на един от основните си играчи в дефанзивен план – Матеус Роча.

Бразилецът, който е вътрешен халф, но е използван и като централен защитник, е с контузия. Така той влиза в лазарета, където за дълго ще е бранителят Марио Петков. Главоболията за Иван Колев обаче не секват дотук. Под въпрос за срещата е и десният защитник Селсо Рапосо.

Португалецът, който е твърд титуляр в схемата на опитния футболист, все пак може да влезе в групата, но едва ли ще е готов за 90 минути. И тъй като няма друг десен защитник в групата на Локо Сф, навярно като такъв ще трябва да бъде преквалифициран някой от халфовете.

„Очаква ни труден мач срещу добър тим. Единственото нещо, което им липсва, са точките“, коментира Иван Колев пред „Мач Телеграф“. „В България с изключение на Лудогорец и донякъде на ЦСКА всички отбори сме равностойни. Целта ни е победата срещу Царско село. Дано бъдем много по-съсредоточени в завършващата фаза и това, което не влезе срещу Левски, да се превърне в голове срещу Царско село“, каза още Колев.