Ръководството на Царско село взе решение всички приходи от билети от мача срещу ЦСКА 1948, който ще се играе в петък от 18:45 часа, да бъдат дарени за благотворителност в подкрепа на кампанията „Помогнете на Димитър в борбата с тумора“.

Преди няколко месеца Митко, любящ съпруг и баща на малко дете, е диагностициран с тежко заболяване – мозъчен тумор. Той получава припадък пред съпругата си и невръстния си син. Следват консултации, мнения и препоръки от неврохирурзи в България и чужбина за възможно най-адекватното лечение, за което е препоръчана клиника в Германия.

Сумата от 60 000 евро е непосилна за семейството, което търси помощ в набирането на средствата. Затова е открита кампания в Helpkarma: https://bg.helpkarma.com/help/961597996458

Царско село съобщава, че ръководството на клуба, футболистите и треньорите също ще се включат с дарения за каузата. Билетите за домакинството срещу ЦСКА 1948 са с цена 20 лева за всички сектори и ще бъдат пуснати в продажба на касите в деня на срещата.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.