Капитанът на Царско село Реян Даскалов заяви, че тимът му е имал шанса да вземе победата срещу Левски.

Антон Узунов
28 снимки

„Мисля, че можехме да вземем пълния комплект от точки. Но поради допуснати грешки от нас, Левски направи обрат. Радвам се, че успяхме да се върнем в мача и да вземем поне точка. Продължаваме да работим и се надявам да спрем да допускаме такива наивни грешки, каквато направих аз за първия гол. Исках да се оттеглим с гол аванс на почивката, а не след това да догонваме резултата и аз да вкарам. Явно така е трябвало да стане. И двата отбора искаха на 100% да вземат мача, в Левски има голямо напрежение, бяхме притиснати от точки и искахме победата затова се получи нервен мач“, заяви Даскалов.

„Левски бяха много по-прибрани в последните 20 минути и трудно излизаха от половината си. Може би не провеждахме добре разиграванията си. Не създадохме опасности, а само няколко центрирания. Треньорският щаб ще изгледа двубоя и ще анализираме грешките си. Явно не сме изиграли положенията си по-правилия начин, за да стигнем до трети гол. Може би имаше и напрежение, защото искахме да спечелим мача. Не успяхме да обърнем атаките си от единия към другия фланг, за да ги уморим, когато останаха с двама по-малко“, добави още той.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.