Изпълнителният директор на Царско село – Иво Андреевски, призна пред Gong.bg, че преди старта на новия сезон в efbet Лига няма нищо ново около ситуацията с изходящ трансфер на бразилския халф Уесли Ната. Андреевски констатира, че оферти не са пристигали в клуба, като такава няма и от Левски, макар по-рано през месец юли да се появиха информации, че опорният полузащитник може да продължи кариерата си на „Герена”.

8 снимки

„На този етап няма нищо ново като изходящ трансфер към Ната, това е към днешна дата и нямаме яснота. Към него има голям интерес, но засега нямаме нищо конкретно, което да обвързва нас като клуб, който да е потенциален. Все още нямаме конкретна оферта от Левски София. Ната е наказан първите два мача и се надявам в рамките на тези два кръга да се случат нещата с него”, каза директорът на „царете” пред нашата медия.

Антон Узунов
59 снимки

Андреевски коментира и старта на сезона за неговия отбор, като Царско село приема Етър Велико Търново във вторник вечер.

„Очакванията ми първият мач са да има повече напрежение и по-малко футбол, както подобава за старт на нов сезон. Срещат се два отбора, които миналото първенство до последно спорехме. Надявам се с новите играчи и добрата подготовка по думите на треньора Любослав Пенев, която са провели играчите, да постигнем положителен резултат. Излизаме за три точки. Важни мачове имаме с преки съперници. След това гостуваме на Монтана, после на „Герена” с Левски. Важен е стартът и да имаме късмет да покажем добри игри”, завърши Иво Андреевски.