Отборите на Славия и Царско село откриват втория кръг от сезон 2021/2022 в efbet Лига. Срещата стартира в 21:00 часа и ще можете да я проследите в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим сблъсъка минута по минута.

Тимът на Славия стартира първенството за пети пореден път без да допусне загуба. Това се случи благодарение на победата над Левски с 2:1 на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“. След този успех нападателят на „белите“ Калоян Кръстев заяви, че Славия ще направи силен сезон, а старши треньорът Златомир Загорчич похвали своите футболисти за показания характер.

В последните дни пък се появиха информации, че в тима очакват млад футболист от елитния испански Еспаньол.

Отборът на Царско село пък осъществи доста престижен изходящ трансфер, като прати Андерсон Кордейро под наем във втородивизионния испански Фуенлабрада под наем.

Треньорът на „царете“ Антони Здравков остана доволен от показаното в защита при нулевото равенство срещу Черно море в първия кръг.

Цели 10 футболисти пък изиграха своя първи официален мач за тима от квартал Драгалевци в откриващия кръг от първенството.