Собственикът на Царско село Стойне Манолов адмирира решението на шефа на съдийската комисия Костадин Гергинов да гледа на живо днешния мач със Славия от 20-ия кръг на efbet Лига. Той сподели, и че няма особено значение дали отборът му ще е в първата шестица, стига да играят добре.

"Мястото на тези хора е именно на стадионите. Колкото повече такива има на трибуните, толкова по-добре. Аз приветствам подобни решения. При нас няма никакво напрежение, което да е свързано с тези неща. Напротив. Обстановката е нормална. Готвим се като за всеки мач. Напрежение има, но то е в друг отбор", заяви Манолов.

"Първа шестица или втора осмица? Има ли някакво значение? На първо място е как играем. Когато показваш футбол, който се харесва на всички, то резултатите сами ще започнат да идват. Имаме много футболисти, които се представят добре, логично има и интерес към тях. Станахме привлекателен отбор за играчите. Видяха, че при нас се дава шанс. Започнахме да правим и трансфери не само у нас, но и в чужбина. Ще идват още интересни момчета при нас", допълни още собственикът на Царско село" пред "Мач телеграф".