Нападателят на Царско село Венцислав Христов стана Играч на мача при успеха с 2:0 над Пирин. Христов призна, че публиката на „орлетата“ е изнервила съперника, като футболистите на благоевградчани са започнали да грешат след освиркванията по техен адрес.

„Надявам се мачът да се е харесал на зрителите. Според мен, изиграхме тактически добре мача и изчакахме положенията си. Трябваше ни повече самочувствие и спокойствие през втората част, за да запишем и по-убедителен успех. Бяхме търпеливи за разлика от тях. Както им помага публиката, така им и пречи. Когато не им вървеше играта, ги освиркваха, а това ги изнерви, което ни помогна на нас“, започна Христов.

Velizar Eremiev / LAP.bg
29 снимки

„Радвам се, че успявам да помогна на отбора, не знам какво се промени. Тренираме доста добре, няма напрежение в отбора. Играем за честа си всеки един футболист и това ни показва да показваме добри игри. Нормално е да се ядосам на този мой пропуск, тъй като резултатът беше 0:0. Ако се беше задържал по-дълго, този пропуск щеше да натежи. Трябва да се борим до самия край за спасението си и времето ще покаже“, анонсира Христов.