Наставникът на Царско село, Антони Здравков, не остана удовлетоврен от липсата на концентрация и пропуснатите положения от играчите му при поражението с 0:2 срещу Левски. 

„Определено трябва да съжаляваме за пропуснатите шансове. Имахме 3 перфектни шанса за гол и трябваше да вкараме. Затова загубихме, както и заради индивидуалните грешки. Не изиграхме лош мач, но и в никакъв случай не беше добър“, започна той.

„Получихме елементарен гол и после опитахме да променим нещата. Без да вкараш гол няма как да спечелиш дори и точка“.

„Липсваха ни двамата централни защитници, както и Мертенс. При смените нямахме избор, трябваше да импровизираме. Допуснахме обаче леки грешки и не мисля, че играхме добре във фаза атака“.

„Най-вече трябва да сме концентрирани. При всеки един поотделно се забеляза. Опитах да припомня на момчетата това, но явно ни се вдигна твърде много самочувствието ни след 3 победа. Не показахме добра концентрация и трябва да подобрим това срещу Черно море, защото са един много силен отбор“, завърши Здравков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.