Наставникът на Царско село - Антони Здравков, сподели емоциите си след първата победа през настоящия сезон. "Царете" надвиха Арда с прекрасно попадение на Васил Шопов. 

"Имахме мачове, в които играехме добре и не можахме да победим. Последните 30 минути смятам, че не играхме добре, пак се върнахме в защита. Така направихме и с Левски, затова и загубихме тогава. Хубавото е, че издържахме на натиска на Арда, който сами си създадохме", заяви Здравков.

"Арда е много добре комплектован отбор, имат добър треньор и футболен потенциал. Доволни сме от тази победа, защото тя бе изстрадана. Важни са трите точки, защото падна и напрежението от нашите футболисти." 

"Напрежението не е в съблекалнята, а в краката и главите на футболистите. Липсата на победа си се отразява, така че смятам, че сега ще се върне увереността и равновесието в мисълта. Смятам, че оттук нататък би трябвало да не допускаме такива грешки да се прибираме и да чакаме мачът да свърши", допълни Здравков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.