Наставникът на Царско село, Антони Здравков, сподели, че не е останал доволен от поведението на отбора му през първото полувреме на двубоя с Черно море, завършил 3:3. Треньорът отчете, че нямаше да е заслужено, ако бяха си тръгнали с трите точки на фона на показаното. 

„През първото полувреме допуснахме елементарни грешки, особено при головете, не стояхме добре. Не знам дали е така, но това мисля, че се дължи на леко отпускане при нас. Това се видя и в предишния мач и тез грешки бяха наказани. През второто полувреме те можеха да затворят мача. След това изравнихме, можеше дори да изравним, което нямаше да е заслужено, но точка във Варна е хубав резултат“, започна специалистът.

„Знаехме за стила на Черно море, играчите бяха предупредени. Елементарните грешки обаче бяха по наша вина. В днешните мачове хората от пейката вдигнаха нивото и темпото и оттам дойдоха и положенията пред вратата на Черно море“, завърши Здравков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.