Наставникът на Ботев Враца Антони Здравков поздрави футболистите, треньорския си щаб, както и феновете на клуба, след като "врачани" записаха победа с 3:0 като гост Царско село, с което си осигуриха оставането в efbet Лига и през следващия сезон. 

Здравков отдаде заслуженото на играчите си за свършената през последните месеци работи и подчерта, че единственият начин да стане по-силен отборът през следващия сезон е с нови попълнение. 

„Изключително важен успех, искам да поздравя всички наши фенове и да ги поздравя с оставането в елита. Искам да поздравя футболистите за страхотната работа през последните 6 месеца. Момчетата се справиха перфектно“, започна той. 

„Бяхме по-добри във всички компоненти. Знаехме какво правим на терена във всеки един момент и бяхме постоянни през целите 90 минути. Ние нямаме звезди в отбора си, всички се трудят и трябва да си заслужат мястото. Петър Атанасов беше подценил мача с Дунав и затова беше на пейката“. 

„Съжалявам, че телефонът ми не е тук, за да видите какво съобщение пуснах към футболистите. Това бяха само игри на нерви. Ние бяхме напълно изрядни и нямахме притеснения“. 

„За да надградим, трябва да вземем футболисти, които да вдигнат нивото на отбора. Имаме своите трансферни планове. Знаем, че няма да е лесно, тъй като моментът е тежък, но смятам, че ще се справим. Клубът не разполага с огромен бюджет, но сме конкретни към играчите. Ние изпълняваме обещанията си“, завърши наставникът на Ботев Враца.