Собственикът на Царско село - Стойне Манолов, остана изключитално доволен от историческата победа на неговия отбор в елита на българския футбол. Тимът от София се наложи с 2:0 като гост над Ботев Пловдив и по този начин записа първи успех в efbet Лига.

Босът на Царско село заяви пред GONG.BG, че всеки един от грандовете в България трябва да взима насериозно неговия отбор, тъй като, ако не го прави, ще страда. Той добави още, че звездите на тима взимат в пъти по-ниски заплати от тези във водещите клубове в България.

"Разбира се, че съм доволен от постигнатия успех. Като изключим мача с Дунав, в другите срещи бяхме на ниво. Срещу Левски малко не ни достигна, но виждате, че сега успяхме да вземем трите точки.Нямам представа докъде може да стигнем в шампионата и дали може да спънем грандовете. Знам само, че трябва да ни приемат насериозно. Ако не го правят, ще страдат.  Имаме и други качествени футболисти. Не само Родни Антуи и Уесли Ната.

Ако ви кажа какви заплати получават, няма да повярвате. В пъти по-малки от футболистите на другите клубове в елита, но в крайна сметка сме говорили с тях и те знаят за какво играят. Нашият клуб може да се окаже транплин за тях. Нека не бързаме с тяхната продажба. Ако продължават да играят по този начин, може да отидат в клуб от първенство, което е по-силно от това в България. Не само в някой от родните грандове", заяви Манолов пред GONG.BG.