Футболистът на Царско село Христо Попадийн сподели, че е разочарован от загубата с 1:2 от Лудогорец на 1/8-финала в турнира за Купата на България. Той обаче е на мнение, че Царско село може да изненада всеки отбор и целта пред тима е влизане в шестицата на efbet Лига.

Антон Узунов
39 снимки

„Честно казано съм разочарован. Проспахме първото полувреме. Имахме шансове през второто полувреме, отмениха ни и гол. В съблекалнята си говорихме с момчетата, че не е засада. Имахме възможността да направим живота на Лудогорец малко по-черен“.

„За първи играем в този състав. Имаме и нови футболисти, нова формация. Това ни попречи в първите минути как да изиграем мача“.

„Българското първенство е доста трудно, особено за чужденците. Много единоборства, бързо трябва да играеш с топката и за чужденците е по-сложно да влязат в ритъма на българския футбол“.

„Пенев ни каза да се успокоим  да се наслаждаваме на играта. Всеки кръг създаваме неприятности на другите отбори, непредвидими сме. Можем да играем на високо ниво, което другите отбори не го очакват“.

„Тук съм отскоро, през есенния полусезон забелязах колко хубав футбол играе Царско село. Амбициите ни са за шестицата и имаме силите да го постигнем“.

„Миналият сезон за Славя бе един от най-добрите в историята им. Не започнаха много добре през есента и се получи срив. Не съм част от отбора и не ме интересува какво се случва там. Това си е лично техен проблем, интересувам се единствено от Царско село и искаме да ги победим“, заяви Попадийн.