Отборите на Царско село и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в контролна среща. Новаците в Първа лига трябва да съжаляват повече, тъй като доминираха в по-голямата част от срещата.

Пловдивчани трябваше да направят две принудителни смени още в първия половин час, като най-напред Антонио Вутов отстъпи мястото си на Антон Карачанаков, а след това и Кристиян Добрев беше заменен от Станислав Шопов. Пет минути преди края на първата част пък вратарят Янко Георгиев спаси първата реална опасност в мача, дошла след удар на Родни Антуи от Царско село.

В последните 30 минути "царете" тотално доминираха и пропуснаха три добри атаки. Преди това новото попълнение на Ботев Тейлон Корея навлезе сам и можеше да вкара, но  шутът му мина на сантиметри встрани от вратата.

В 70-ата минута Божидар Кацаровас с глава не успя да насочи топката в очертанията на вратата. Последваха силни минути за домакините, в които Георги Минчев пропусна две добри възможности да накаже пловдивчани. Въпреки опитите на двата отбора обаче гол така и не падна.