Изпълнителният директор на Септември София смята, че е невъзможно да има обединение между отборите на столичния тим и съгражданите им от Левски. Добрев вярва , че Септември ще играе в елита на родния ни футбол от новия сезон. 

За да стане това обаче факт Септември ще трябва да победи Царско село в баража за място в efbet Лига в събота.

"За мен е невъзможно да има обединение между отборите на Септември и Левски. Състоянието на нашите футболисти е добро. В очакване на този мач сме (б.р. - срещу Царско село), не сме играли официален мач от пет месеца, след като първенството във Втора лига бе прекратено, но сега всички сме амбицирани да спечелим тази среща. Недостатък е за липсата на официален мач толкова дълго време, напуснаха ни трима основни играчи, но вярвам, че останалите ще дадат максимума от себе си. Отборът на Царско село може да има предимство чисто игрово, тъй като изигра официални мачове. Напрежение ще има и в двата отбора, но искаме нашите футбоисти да играят мотивирано и да спечелят. Няма какво да коментираме Любослав Пенев. Той е един от добрите треньори, но и ние имаме добър в лицето на Милен Радуканов. Ще бъде сблъсък и на двама добри треньори, но вярвам, че Септемрри ще спечели", заяви Кристиян Добрев пред "Хоризонт".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.