Старши треньорът на Царско село Никола Спасов заяви, че най-вероятно ще подпише нов договор с клуба. Царско село победи Арда с 2:1 в мач от 27-ия кръг.

„Беше трудно, защото не ни е пълноценен тренировъчният процес. Тренирахме малко, а преди мача имаше 20 минути награждаване. Концентрацията към самия мач беше трудна. Радвам се, че свършихме перфектно и днешния мач с победа, за да докажем още веднъж, че сме най-добрият отбор. Това беше важно – да оставим добри впечатления. Можехме да вкараме още голове. Мачът беше интересен. Стана много весело и интересно тържество, събраха се доста хора за нашите възможности. Всички се радваха и искаха да победим”, заяви Никола Спасов.

Попитан за разговорите със Стойне Манолов и думите му, че тази вечер ще бъде решен въпросът с новия договор на Спасов, треньорът каза:

„В никакъв случай няма да е днес вечерта. Ще си говорим в следващите дни. Това беше една закачка. Бяхме се разбрали след последния домакински мач да седнем и да поговорим. По принцип имаме желание и двете страни. Аз мисля, че може да се случи това нещо. Не съм категоричен точно сега в момента да ви кажа. Нямам и някакви предложения, така че най-вероятно може да стигнем до компромисно положение да подпиша договор.”

„Непрекъснато си говорим, но действително не сме разговаряли с нито един футболист. Говорим само с момчета тук в отбора, почти всички ще останат - от това, което си говорим досега. Те повечето от тях заслужават да играят в Първа лига. Достатъчно работиха пред годините, за да заслужат да играят в Първа лига”, коментира още Никола Спасов.