„Това е нещо, един миг, който трудно може да се опише. Безкрайно съм щастлив. Много ми е приятно. С много труд и себераздаване успяхме и в крайна сметка се случи. Когато сбъркахме, решихме да не гледаме назад, а само напред. Поучихме се от нашите грешки, не ги повторихме и затова триумфирахме тази година”, заяви собственикът на Царско село Стойне Манолов след като тимът му получи купата за шампион във Втора лига преди двубоя с Арда от 27-ия кръг на първенството.

„Много неща трябва да направим, но мисля, че пътят, по който сме поели е правилен. Ще направим необходимата селекция, ще подобрим инфраструктурата на нашия стадион, за да може да посрещаме тук отборите. Надявам се да радваме нашите фенове”, каза още Манолов, а по повод стадиона на Царско село, той заяви:

„Ние сме започнали вече, поръчали сме осветлението. След месец-месец и половина ние ще сме абсолютно готови да приемаме всеки отбор. Ние не сме с някакъв голям бюджет, не разполагаме със средствата на водещите отбори, но ще се опитаме да направим един добър отбор, който да играе хубав футбол.”

По повод бъдещето на треньора Никола Спасов, Стойне Манолов коментира: „Очаквам Никола Спасов да потвърди, че ще остане. Смятам, че довечера този въпрос ще бъде решен. Оптимист съм, че ще остане.”

„Малко съм притеснен, че нашите футболисти вече са в по-специално настроение, от десетина дни живеят с А група, но се надявам да направим добър мач”, каза Манолов по повод двубоя с Арда.

„Познавах Динко Дерменджиев лично, ужаважавах го много. Футболът загуби много от неговата кончина. Ние ще почетем с едноминутно мълчание Чико Дерменджиев”, завърши Стойне Манолов.